A Partizán Sessions-ben is felléphet majd egy Kikeltetős előadó
május 24, 2023

Számos alkalommal szerepeltek már Kikeltetősök a Partizán csatornáján, többek között fellépett a Partizán Sessions-ben az Analog Balaton és a Platon Karataev, Krúbival életútinterjú készült a PartizánPOPban, a Carson Coma tagjai pedig nemrég Tóth Jakab műsorvezetőtársai voltak a csatorna reggeli műsorában.

A Péntek Esti Partizán című late night show-ban mindig helyet kap egy zenei vendég is, a szerkesztők pedig elkötelezettek abban, hogy friss és érdekes feltörekvő tehetségeknek adjanak ezzel platformot.

Ennek keretében idén ők is felajánlanak egy különdíjat valamelyik Kikeltetős előadónak, aki szerepelhet a Partizán Sessions sorozatban, felléphet az egyik ilyen adás felvételén, belekerül a műsorba, a teljes felvételt pedig aztán külön is közzéteszik a több mint 350 ezer feliratkozóval rendelkező csatornán.

Hogy ki lesz a szerencsés, aki mindezt magáénak tudhatja majd, kiderül május 27-én, a Kikeltető díjátadó záróbuliján a Turbinában, ahol fellép többek közt Sisi, WeareGloria, Lenkke_, Lighghty, Kollár Dea, a Lakótelep, Juhász Zoli, és még sokan mások. Jegyeket itt tudtok rá venni.