Kikeltető PÉNZ
Itt egy újabb Kikeltetős videó a Quiet Kid & The Speakers koncertjével

Itt egy újabb Kikeltetős videó a Quiet Kid & The Speakers koncertjével

Közeledik a január 17-ei Kikeltetős díjátadó záróbuli, de nekünk még van pár koncertvideó a tarsolyunkban. Íme egy újabb darab a Quiet Kid & The Speakers fellépésével.

Az elhangzott számok:

– Sue
– Just Wanna Get Laid
– Blue Haze
– Forest
– Heartbreak Suicide
– Black Tangerine

Az egy éve januárjában formálódott Quiet Kid & The Speakers a hálószobai szólóprojektként indult Quiet Kid dalait viszi színpadra, immár zenekari – és korántsem csendes – felállásban. A srácok önmagukat alternatív és punk elemekkel vegyített posztrock, indie rock és underground popként határozzák meg. Első klipjükben a huszonéves szinglilét keserédességét dalba öntő ‘Just Wanna Get Laid’ című számhoz adtak minimalista, ám annál frappánsabb vizuális köntöst.

A videót Major Bálint, Szabó Dominik, Látos Márk, Kocsis András és Komróczki Diána készítette, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.