Ez az orosz zenekar két szakadt Volgával járja Európát és ma este ingyenes bulit tolnak a Dürer Pincében
szeptember 15, 2017

Kevés figyelemfelkeltőbb zenekart láttunk az Expedition Voskhodnál, pedig zeneileg semmiféle hókuszpókuszt nem várhatunk tőlük a ma esti vendégszereplésükön sem. Ennek az orosz kollektívának a története és az eszementsége a legfőbb erénye, máshogy nem is sikerülhetett volna 24 ezer km-t megtéve Moszkvából eljutniuk Bali szigetére két rozzant Volgával.

A tavaly októbertől 2017 februárjáig tartó ázsiai expedíció után idén ősszel másik irányba, Európa legnyugatibb csücskébe, a portugáliai Nazareba próbálnak odaérni a szörfszezon utolsó hullámaira, és ennek a kalandnak részeként ejtik útba Budapestet, hogy játszanak egy jó kis mosolygós punkzenét.

Az Expedition Voskhod egyébként nem egy szimpla zenekar, hiszen a két kocsiba videós haverok (az utazásból dokumentumfilmet is csinálnak) és tetováló művészek is bezsúfolódtak, tehát sokkal inkább összművészeti világkalandoroknak címkézhetjük fel ezeket a szerethetően bolond oroszokat.

A ma esti koncertjük a Dürer Pincében ingyenes lesz, de a közönségük segítsége nélkül ők sem tudnának ennyit utazni, ezért a hivatalos honlapjukon töltsétek le a zenéjüket, vagy vásároljatok a merch termékeikből. Hangolódásképp ajánljuk a youtube-csatornájukat, oroszul tudók előnyben!