Ingyenes nyári zenés eseménysorozatot indít pénteken a Magyar Telekom
június 20, 2023

Egész nyáron keresztül tartó eseménysorozattal készül idén a Magyar Telekom, az első alkalom pedig már a héten elérkezik. Az ország különböző pontjain hetente megrendezett, egyedülálló programokra az ügyfelek a Telekom alkalmazáson keresztül kérhetik díjmentes jegyüket, amellyel további két vendéget is magukkal vihetnek a rendezvényekre.

Most pénteken a hármashatárhegyi repteret lakhatják be a +3630-asok és barátaik az év legrövidebb éjszakáján. Elektronikus és élőzenéből is viszonylag erős a felhozatal, Vatsanah délutáni szettje után a csodálatos Barkóczi Noémi duózik majd, utána pedig a 2019-es Kikeltetős shortlistesünk Kolibri veszi át a stafétát. Az estébe átfordulva Ivan & The Parazol és Óperentzia koncert lesz, zárásként pedig Jaffa Surfa főállású bakelitmágus zenéire táncolhat majd a közönség.

A nyár során még kilenc élőzenés eseménye lesz a Telekomosok Fesztiváljának, amiből a következő nagyobb már szintén be van jelentve, szóval ha Kolorádó és Bánkitó között még kilométerhiányotok lesz, akkor nézzetek le a Telekom Electronic Beats és a Zsolnay Fényfesztivál közös bulijára Pécsre, ahol többek között Hundred Sins-t, Co Lee-t, és Sisit is elkaphatjátok majd.