Kikeltető PÉNZ
Idén is lesz titkos pop-piknik Szegedtől egy köpésre

Idén is lesz titkos pop-piknik Szegedtől egy köpésre

Idén is lesz egy titkos minifesztivál, ami tavaly Umreti Piknik néven futott, idén pedig POP Piknik néven kell keresni a Facebook eseményt – már ha kaptál meghívót, a hepöning ugyanis ezúttal is titkos, szűk körű és alapvetően meghívásos.

Ettől függetlenül most is kiváló fellépők gyűlnek össze valahol Szeged mellett, lesz Fat & Cute, Rock Band For Old Men, Gustave Tiger, Mambo Rumble, Küss Mich és még sokan mások, és idén is lesz DIY tetkózás, hogy valami emlékezetes is maradjon a mámoros szombat estéről.

A buló most hétvégén lesz, ha nem látod a Facebook eseményt, akkor érdeklődj körbe az ismerősöknél vagy például a Szomiban a hogyantovábbról. Ha valaki a fenti sorok alapján szeretne ezért lejönni Szegedre, akkor az illető valószínűleg van elég jófej ahhoz, hogy szívesen legyen látva. A tavalyi mulatságról itt írtunk.

Fotó: Ocskó Ferenc

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.