Idén tavasszal újra keressük az ország legfrissebb tehetségeit
február 5, 2023

A korábbi évek őszi szezonjai után idén tavasszal indítjuk útjára a hazai alternatív színtér legfontosabb tehetségkutatóját, a Kikeltetőt. Lehetne viccelődni azzal, hogy idén így a jóidővel együtt a gólya hozza majd az új zenéket, de ez nem vicc, ugyanis minden esemény a Gólyában lesz megtartva áprilistól május végéig.

Mint minden évben, idén is olyan zenei előadókat keresünk, akik készen állnak arra, hogy megmutassák magukat ország világ előtt. A Kikeltető összehozza a fiatal zenészeket egymással és a legrelevánsabb szakmabeliekkel, bemutatja őket a KERET közönségének és segít nekik megtalálni a legjobb utat a karrierjük beindításához. 

Lehetsz singer-songwriter, repper, producer vagy zenész; egyedül vagy zenekarral, mindenkit is szívesen várunk, akinek van egy világos koncepciója és valami újat, izgalmasat tud hozni a pesti éjszakába. Az egyetlen követelmény, hogy össze tudj rakni egy fél órás élő szettet a saját zenédből.

A szakmai zsűri tagjai idén: Biczó Andrea (phenom’, Budapest Park), Czeglédi Szasza (Akvárium, Bánkitó, Run Over Dogs), Fekete Giorgio (Carson Coma), Hegyi Olivér (HOLI, Hiúz), Jezerszky Viki (AZVLM, Kolorádó, Turbina), Kersner Máté (Wavy, OFF Media, Recorder, phenom’), Kocsis András (KERET), LAU, Sajó Dávid (Telex, After Podcast), Vereczkey Ákos (Telekom Electronic Beats), valamint a KERET blog szerkesztői, és a Gólya Presszó delegáltja.

Már elérhető a jelentkezési lap erre a linkre kattintva! A jelentkezési határidő március 1., 23:59.

Ezen kívül mától élesedik a Kikeltető menüpont itt a KERET blogon, ahol megtaláljátok a korábbi évek fellépőit, és az összes Kikeltetős hírt egy helyen.

Mindenképpen igazoljátok vissza az eseményt, ami egyben a záróbuli időpontja is, illetve kövessétek a Kikeltető Facebook oldalát, hogy ne maradjatok le semmi fontosról.

Ha pedig szeretnétek együttműködni, nyereményt felajánlani a zenekaroknak, vagy bármilyen egyéb formában kollabolni a Kikeltetővel, bátran dobjatok egy e-mailt az andras@keretblog.hu címre!