Kikeltető PÉNZ

Ráfordulunk lassan a novemberre, és a szokásos klubkoncertes csemegéken kívül a héten két extrán ígéretes eseményt ajánlunk. Elsőként a hétvégi Electronic Beats Festivalt, melyet mi is emlegettünk már, sőt, nyereményjátékot is kitaláltunk hozzá. Az elektronikus zenei sztárfellépők mellett hazai bandák, és számos ígéretes háttérprogram fog futni a belvárosban, az Akvárium és a Telep vonzáskörzetében.

Emellett természetesen saját zenei tehetségkutatónk, a Kikeltető első elődöntőjét is szívből ajánljuk, szerdán négy zenekarból kettő fog csak továbbjutni a decemberi döntőbe.

HÉTKÖZNAP

 • OKT 31 – A tavalyi őrült Halloween-buliját megpróbálja űberelni a Bohemian Betyars az Akváriumban.
 • OKT 31 – A Toldiba költözött Monday Session Jazzelünk a Moziban vol.1 buliján folytatódik a nyáron megszokott jazz-mulatság ezúttal négy fal között, utána hajnalig tartó bulival, hiszen másnap munkaszünet nap!
 • Nov 2 – Ha mértéktelen soul és funk-zenére vágytok irány a Kuplung, a színpadon a Soulfool és a Kéknyúl.
 • Nov 2 – Kikeltető, első elődöntő, Toldi Klub. A line-up: Robotok, The Bluebay Foxes, FUBARITE, Meggie. Ha ez nem lenne elég, mi biztosan ott leszünk, szóval gyertek ti is, beugró sem lesz.
 • Nov 2 – Ha hétfőn nem lett volna elég a jazzből, az Aurórában is hömpölyögni fog az improvizáció a JazzaJ keretein belül négy tehetséges zenésszel a fedélzeten.
 • Nov 3 – Csütörtökön a tavalyi Kikeltető-döntős METEO, illetve az idei elődöntőkről egy hajszállal lemaradó Kefalonia és a Kloggs is fellép a Kuplungban. Érdemes.

  Hétvége

 • Nov 4 – Újra lesz MOME SPACE PARTY, start este 11-től, vége “egyszercsak”.
 • Nov 4-5 -Tavaly nagyon bejött, idén pedig még erősebb a line-up, ráadásul izgalmas háttérprogramok is várnak az Electronic Beats Festivalon. Részletek az eseményben és itt.
 • Nov 4 – Friss popzenékkel támadnak a Beat on the Brat rezidens lemezlovasai.
 • Nov 5 – A nagysikerű Vittula vs Beat focitorna után a Csaknekedkislány, a Ricsárdgír, az Újzenekar és a Halál;orgazmus csap össze egy tornateremben, hogy a győztes este koncertet adjon az Aurórában. Zseniálisan hangzik.
A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
kritika pécs middlemist red interjú fesztivál kikeltető keret keretblog.hu galéria képek budapest Irie Maffia premier koncert Kaktus volt fesztivál a38 lemez Akvárium Sziget keltető fran palermo Bánkitó heti bontás ep