HETI BONTÁS / NOV 27– DEC 3 részletei..." /> HETI BONTÁS / NOV 27– DEC 3 részletei…

">
Kikeltető PÉNZ

Elbúcsúzunk a novembertől, méghozzá egy bitang erős csütörtök estével, ahol a tavalyi Kikeltető-döntős Platon Karataev mutatja be első nagylemezét a Kuplungban. Pénteken, a karácsonyi időszámítás első napján szintén a Király utcában fogja először eljátszani múlthéten megjelent albumát a Dope Calypso!

Hétköznap

 • Nov 27 – Erős hétkezdés várható a Dürerben. Igaz nem magyar zenekar, de a kaliforniai garázs egyik meghatározó formációja, a Together Pangea egy csomó magyar produkciót is megihletett az utóbbi években, szóval még egy utolsó pillanatos jegyvásárlást lehet megér a dolog.
 • Nov 28 – A tavalyi Kikeltető győztes Tape Delay frontembere és szintise játszák el saját, és kedvenc számaikat Zolo & Halo néven. Aki bírja a synthwave cuccokat, annak erősen ajánlott a részvétel.
 • Nov 28 – A Pesti Séta és a Buzi Kisfiúk zenekar szabad felolvasó- és muzsikáló estet tart Két Hét Múlvában. A leírás sajnos igen szegényes, de a kezdés hétkor várható.
 • Nov 29 – A Szimpla kertben fog játszani a Halál;orgazmus, akikkel másfél hétre rá, a Kikeltető nagyszabású döntőjén is találkozhattok.
 • Nov 30 – Bemutatja új lemezét a Platon Karataev a kuplungban, vendégük pedig a Felső Tízezer. Jól előadott dalokra, szeretetre, barátságra lehet számítani. / 1000 Ft
 • Nov 30 – A Gólyába is érdemes lesz ellátogatni, hiszen a Kikeltető előfordulóit is megjárt, soulos Nunki Bay Starship és a titokzatostelepesek fognak eszméletlenül jól zenélni.
 • Nov 30 – A csütörtöki programkínálatot erősíti a Mika Tivadar soul/hip-hop estje is, ahol a Revo Project mellett a Kikeltető elődöntőjébe is bejutott The Anahit is fellép.

Hétvége

 • Dec 1 – A fantasztikus Nobody Elses koncertezik, a hihetetlen Ricsárdgír meg karácsonyi vásárt tart a sokunk megkönnyebbülésére nyitva tartó Aurórában.
 • Dec 1 – Nem telhet el év Dope Calypso lemezbemutató és részeg Sarkadi Miki nélkül, szóval irány a Kuplung, győződjetek meg róla ti is, hogy miért az ország egyik legjobb koncertzenekara a fent említett. Ja és lesz Gustave Tiger is. / 1500 Ft
 • Dec 1 – Idei utolsó fellépését ejti meg a Pegazusok Nem Léteznek. Az A38-on a melankolikus hangulatot Barkóczi Noémi és bandája fogja megalapozni előttük.
 • Dec 3 – Mindenki kedvenc Dzzs bárja tart mikulásos lakásvásárral egybekötött zenélgetést vasárnap délután.

 

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Iratkozz fel, és minden hétfőn megkapod a legfrissebb Heti Bontást!

Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
heti bontás Akvárium klippremier galéria volt fesztivál budapest koncert fesztivál kikeltető Sziget middlemist red Irie Maffia Bánkitó kritika képek keltető a38 interjú fran palermo Kaktus pécs premier lemez ep keretblog.hu