Támogasd a kedvenc zenekaraidat, ma minden Bandcampes pénz hozzájuk kerül

Hírek

március 20, 2020

Jókay Kristóf

1460

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

24 órán keresztül – vagyis nálunk egészen reggel 8 óráig – a Bandcamp nem vonja le a saját részét az oldalukon megvásárolt zenékből és zenekaros holmikból, így itt a tökéletes alkalom, hogy támogassátok a kedvenc zenészeiteket!

A zeneiparban – ahogy mi is megírtuk – hatványozottan beütött az apokalipszis a járványhelyzet miatt. Szerencsére ezzel párhuzamosan beindult több olyan mozgalom, ami a magyar zenészek és úgy általában művészek megsegítésére irányul. Ilyen a #neváltsdvissza, és a Hangfoglaló Program #mertkelladal kampánya is, ami rögtön egy remek Spotify playlisttel párosult.

Most pedig 24 órára a Bandcamp is beállt ebbe a sorba, hiszen a mai eladásainak a száz százalékát a zenészek és együttesek kapják meg.

A Bandcamp eddig is az egyik legjobb platform volt arra, hogy rendesen támogassuk azokat, akiket hallgatunk, hiszen a streaming oldalakról befolyó pénz továbbra is elenyésző.

Ebből az alkalomból felrakta a Szabó Benedek és a Galaxisok az új album demóit, de előkerültek régi Middlemist Red zenekaros pólók is. Nagyrészt mindenki felrakja a lemezeit Bandcampre, tehát ha csak a megfelő alkalomra vártál, hogy ne csak rosszabb minőségben, Spotify-on hallgasd a legjobb magyar bandákat, akkor ne várj tovább!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK