A Waldorfeszt hangulatai képgalériába öntve

Cikk

június 17, 2019

Steszkó Zsanett

263

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A zebegényi Szőnyi Tábor idilljében helyet kapó Waldorfeszt évről évre a kedvenc fesztiváljaink közé tartozik. Idén ráadásul háromnapossá duzzadt, úgyhogy a lehető legjobb pünkösdi hétvégi világról lekapcsolódásnak ígérkezett. És habár a világ stresszes nyüzsgéséről le is kapcsolódtunk, az emberekről és a lényeges gondolatokról korántsem, hiszen szuper előadások és beszélgetések is gondoskodtak arról, hogy ne csak az esti koncertekre nyissuk ki a fülünket.

A Szőnyi Színpadot többek között olyan “KERET-kompatibilis” zenekarok izzították már péntektől, mint a Bozo, a Panel Surfers, a Siketfajd, a God & Monkey, a Törzs, a Carson Coma, vagy épp a Nunki Bay Starship, miközben a Nagyszínpadon a Ricsárdgír, az Óperentzia, a Csaknekedkislány, a Kistehén és a Korai Trancemission segítette elő a kollektív megőrülést.

A nagyobb civil szervezetek közül a Greenpeace, a Budapest Bike Maffia és a Cyclonomia képviseltették magukat, de a közrét csak úgy hemzsegett a kisebb kreatív kezdeményezésektől, workshopoktól és a rendhagyó szabadidős programoktól.

Varga Orsi képei tökéletesen visszaadják a háborítatlan atmoszférát, ami a fesztiválszezon lehető legcsaládiasabb előszobája.

PLAYLISTEK