A Waldorfeszt hangulatai képgalériába öntve
június 17, 2019

A zebegényi Szőnyi Tábor idilljében helyet kapó Waldorfeszt évről évre a kedvenc fesztiváljaink közé tartozik. Idén ráadásul háromnapossá duzzadt, úgyhogy a lehető legjobb pünkösdi hétvégi világról lekapcsolódásnak ígérkezett. És habár a világ stresszes nyüzsgéséről le is kapcsolódtunk, az emberekről és a lényeges gondolatokról korántsem, hiszen szuper előadások és beszélgetések is gondoskodtak arról, hogy ne csak az esti koncertekre nyissuk ki a fülünket.

A Szőnyi Színpadot többek között olyan „KERET-kompatibilis” zenekarok izzították már péntektől, mint a Bozo, a Panel Surfers, a Siketfajd, a God & Monkey, a Törzs, a Carson Coma, vagy épp a Nunki Bay Starship, miközben a Nagyszínpadon a Ricsárdgír, az Óperentzia, a Csaknekedkislány, a Kistehén és a Korai Trancemission segítette elő a kollektív megőrülést.

A nagyobb civil szervezetek közül a Greenpeace, a Budapest Bike Maffia és a Cyclonomia képviseltették magukat, de a közrét csak úgy hemzsegett a kisebb kreatív kezdeményezésektől, workshopoktól és a rendhagyó szabadidős programoktól.

Varga Orsi képei tökéletesen visszaadják a háborítatlan atmoszférát, ami a fesztiválszezon lehető legcsaládiasabb előszobája.