Hárfáspop és strandszezon a hajó gyomrában
május 24, 2015

Amíg kint szakadt az eső, rólunk csak a veríték a koncerten. A fiatalok alkoholszagú lehellete és a párás beltéri levegő a Fran Palermo dalaival ténylegesen elhozta a dunapartra az ’LA beach’ hangulatot.

A péntek estét a Musica Moralia kezdte post-folkos, rituális énekekbe hajló dalaival, majd a Dal versenyen felbukkant Passed folytatta. Az előzenekarok kiválasztása kissé merész ötlet volt, hiszen az estén három teljesen más zenét játszó csapat lépett fel. Ennek ellenére, vagy emiatt is a koncert hangulata szépen emelkedett és a Fran Palermo színpadra lépésével betetőzött.

Pár lassabb dallal kezdett a házigazda, de utána minden egyes számmal növelték a tempót. A több mint másfél órás koncerten végighallgathattuk az új album teljes egészét az előző lemezek slágereivel kiegészítve. Csakúgy mint a tánctéren, a színpadon is csodás volt a hangulat. Virágok és hawaii ingek közepette szórakoztatták a nagyérdeműt. Az album készítésekor is közreműködő Ágoston Béla az élő showban is szerepelt a srácokkal és jóvoltából új hangszerekkel egészült ki a produkció. A koncertre minden jegy elkelt, és ezt egy hatalmas bulival meg is hálálta a Fran Palermo a közönségnek.

[AFG_gallery id=’55’]