Szakítás utáni nyáresti ballada

Cikk

június 6, 2017

Énekes András Előd

342

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Korb Géza szólóprojektjéről már beszámoltunk, sőt, a holnap induló II. Kolorádó KERET-napjára meg is hívtuk a Puma Danger gitárosát és bandáját. De előtte a Rock Band For Old Man első klipjének ideje jött el, hogy elárasszon minket a giccsesztétika legmélyebb bugyrai közé.

Az ‘Eat Some Snacks & Cry’ egy tipikus szakítós dal, melyről Gézu a következőket mesélte: “Saját élmények alapján íródott, a refrénben a hallgatót arra biztatom, hogy a szakítás utáni szomiságot ne önpusztítással próbálja meg átvészelni, hanem pihenéssel, a fájdalom megélésével, finom ételek fogyasztásával és sírással. “

Hát, a végeredmény vizuálisan így néz ki, mely egyben jól reprezentálja a RBFOM attitűdjét a világhoz és a zenéhez.

Mivel szeretem a kutyákat és a majonézt, ezért a videóban ezek néhányszor megjelennek.

“A klip készítése során alapkoncepció volt, hogy szép legyen a végeredmény. A technikai megvalósítás a Roterás Nagy Balázs (Sarajevo) kezeit dicséri, aki egyben az élőzenekar szintiszekcióját erősíti.”

Holnap tehát találkozzunk Nagykovácsiban, mert kezdődik a II. Kolorádó, este 10-kor pedig élőben élvezhetitek a Rock Band For Old Man melankolikus giccspopját.

PLAYLISTEK