Megérkeztek a Megtűrtek Kikeltetős koncertvideói

Video

november 13, 2018

keretblog.hu

404

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Lassan, de biztosan érkeznek az idei Kikeltető koncertjeit dokumentáló videóink. A legújabb csokor például a 2. körben lezajlott Megtűrtek hangorkánját mutatja be, szigorúan erős idegzetűeknek. Az idei mezőny egyik legmegosztóbb duója október végén a Doggos, a Ritual Glow és a Svájc2 társaságában osztozott a színpadon, és borzolta a kedélyeket és szívritmusokat zabolátlan elektro-punkjával.

Hangolódásként néhány előzetes zsűrivélemény:

Zabolátlan, nyers, teljesen szürreális őrjöngés. Számomra nagyon üdítő egy ilyen produkciót látni az idei felhozatalban, baromira megütötte a fülemet.

– Kirschner Petra

Kemény trip! Ultra gonosz, néha picit besokallok, de aztán veretném megint. Mint egy jó krézigránát. Szöveget ahol értem, öt csillag.

– Czeglédi Szasza

Nézzétek vissza a The California Nightmares és a Godot Workshop koncertjeit is és ne feledjétek, a Kikeltetős koncertvideók folyamatosan érkeznek, kövessétek YouTube-csatornánkat, hogy ne maradjatok le egyről sem! Decemberben pedig találkozunk a döntőn!

Fotó: Adamkó Péter

PLAYLISTEK