Ma indul a BuSH, ahol Kelet-Európa legaktuálisabb előadói lesznek a főszerepben
november 2, 2023

November 2-4. között ismét megtölti Budapest legikonikusabb klubjait és pop-up helyszínét élettel a Budapest Showcase Hub, azaz a BuSH. A Carson Coma utolsó idei budapesti koncertje és Sisi fellépése mellett ezúttal is a kelet-európai régió legizgalmasabb előadóit ismerheti meg a közönség.

Napközben a konferencia bérlettel rendelkezők olyan beszélgetéseken vehetnek részt, mint a csütörtöki, ahol a két legfontosabb európai showcase fesztivál képviselői, Robert Meijerink az Eurosonictól és Adam Ryan a The Great Escape Festivaltól válaszol a zenészek kérdéseire vagy a Carson Comas Fekete Giorgio és a jazzboisból ismert Sági Viktor blokkja, ahol a kelet-európai zenészek lehetőségéről lesz szó.

A konferenciaprogramot esténként ezúttal is izgalmas koncertek követik. Idén az egyik legerősebb magyar line upját állította össze a BuSH, ahol többek között a Carson Coma, Sisi, a Lazarvs, a Freakin’ Disco, a makrohang, a Duckshell és a The Devil’s Trade lépnek majd színpadra, olyan helyeken, mint a Gödör, az Akvárium vagy a Rumbach Zsinagóga.

Jegyeket és részletes programot erre kattintva találtok.