Izgalmas hazai fiúlány DJ párosítások lesznek Inotán
augusztus 28, 2023

Csütörtökön kezdődik az első Inota fesztivál, egy extra különleges helyszínen, izgalmas külföldi és hazai fellépőkkel. Egyáltalán nem tudatosan, de úgy alakult, hogy a fesztivál minden napján alkalmunk lesz hallani egy-egy DJ párost, akik most első közös élményeikről meséltek.

Vatsanah + Switch Nollie

Csütörtökön Vatsanah és Switch Nollie back to back szelektál a Kantinban, első közös zenélésük az Ambient Bárhoz köthető, ahol egy mhmm bulin kitalálták, hogy közös szettet játszanak. Azóta többször is volt alkalmuk együtt zenélni, de mindenképpen ezt a bulit találják az eddigi legizgalmasabbnak.

Aurin + CT Kidobó

Sok fantáziálás és tervezgetés után a fesztivál pénteki napján játszik először közös szettet a publikum előtt Aurin és CT Kidobó. A két DJ kölcsönösen rajong és tiszteli egymás munkásságát, legyen szó Aurin Lärmos bookingjairól vagy CT Kidobó gondosan megkomponált szettjeiről.

Dtnb. + Subotage

Az első szombati duónak ködös az egymásra találás emléke, de talán a Bánkitó egyik színpadához kötődik, ugyanakkor biztos közös pont a spanyol Subsist Records és a sötét, újat mutató hangzásvilág. Szombaton Daniel Avery liveja és Extrawelt albumpremierje között fognak játszani, emiatt egy exkluzív, eklektikus szettel készülnek.

DJ Syncbutton + Ruenge

Szombatra két duó is jut, ugyanis a Kantinban játszik DJ Syncbutton és Ruenge, akik egy Madách téri halloweeni bulin találkoztak először, az electric body music-os, savas, dark, mutáns tánczenék keresztmetszete révén pedig Phase Fatale és Pablo Bozzi után játszottak együtt legutóbb a Turbinában. Most az előbb említettet karakter haverja, a Ritmo Fatal-os Kendal előtt melegítik majd a terepet, nem csak a tőlük megszokott dolgokkal.

A fesztiválra a bérletek már mind elfogytak, napijegyek ide kattintva zsebelhetőek be, ha pedig a helyszínre vagy kiváncsi, ide kattintva lesheted meg a bejárásról készült videónkat.