Menu

Csütörtökön kezdődik az első Inota fesztivál, egy extra különleges helyszínen, izgalmas külföldi és hazai fellépőkkel. Egyáltalán nem tudatosan, de úgy alakult, hogy a fesztivál minden napján alkalmunk lesz hallani egy-egy DJ párost, akik most első közös élményeikről meséltek.

Vatsanah + Switch Nollie

Csütörtökön Vatsanah és Switch Nollie back to back szelektál a Kantinban, első közös zenélésük az Ambient Bárhoz köthető, ahol egy mhmm bulin kitalálták, hogy közös szettet játszanak. Azóta többször is volt alkalmuk együtt zenélni, de mindenképpen ezt a bulit találják az eddigi legizgalmasabbnak.

Aurin + CT Kidobó

Sok fantáziálás és tervezgetés után a fesztivál pénteki napján játszik először közös szettet a publikum előtt Aurin és CT Kidobó. A két DJ kölcsönösen rajong és tiszteli egymás munkásságát, legyen szó Aurin Lärmos bookingjairól vagy CT Kidobó gondosan megkomponált szettjeiről.

Dtnb. + Subotage

Az első szombati duónak ködös az egymásra találás emléke, de talán a Bánkitó egyik színpadához kötődik, ugyanakkor biztos közös pont a spanyol Subsist Records és a sötét, újat mutató hangzásvilág. Szombaton Daniel Avery liveja és Extrawelt albumpremierje között fognak játszani, emiatt egy exkluzív, eklektikus szettel készülnek.

DJ Syncbutton + Ruenge

Szombatra két duó is jut, ugyanis a Kantinban játszik DJ Syncbutton és Ruenge, akik egy Madách téri halloweeni bulin találkoztak először, az electric body music-os, savas, dark, mutáns tánczenék keresztmetszete révén pedig Phase Fatale és Pablo Bozzi után játszottak együtt legutóbb a Turbinában. Most az előbb említettet karakter haverja, a Ritmo Fatal-os Kendal előtt melegítik majd a terepet, nem csak a tőlük megszokott dolgokkal.

A fesztiválra a bérletek már mind elfogytak, napijegyek ide kattintva zsebelhetőek be, ha pedig a helyszínre vagy kiváncsi, ide kattintva lesheted meg a bejárásról készült videónkat.

Támogasd a KERET blogot a Patreonon!

Támogass!

Támogasd a KERET blog működését havi rendszeres adománnyal a Patreonon!

500 FT / Hó

Támogatom

1200 FT / Hó

Támogatom

5000 FT / Hó

Támogatom

További cikkek