Majdnem teljes az idei Kolorádó fellépőlistája

Hírek

július 9, 2020

Steszkó Zsanett

1798

Frissült az ötödik Kolorádó fesztivál lineupja. A vírushelyzet miatt vannak olyan külföldi fellépők, akik mégsem tudnak majd jelen lenni, ugyanakkor pár új nemzetközi név csatlakozott a listához és a magyarok közül több mint száz előadót láthatunk majd augusztus 26. és 29. között Nagykovácsi mellett, a Budai-hegyekben, ha minden jól megy. 

Köszönjük az elmúlt hónapok türelmét és a lelkes érdeklődést. Sok erőt adott nekünk. Íme a lineup-unk, azokkal a nevekkel, akik már biztosan velünk lesznek idén. Az eredetileg tervezett fellépők közül sajnos többen nem tudnak velünk tartani a globális vírushelyzet miatt. Rajtunk kívül álló okok miatt (utazási korlátozások, teljes turnék lemondása, kötelező karantén hazatéréskor, fellépők egyéni döntései) a külföldi zenészek közül többen lemondták fellépésüket. Ezek ellenére hiszünk abban, hogy a lehető legjobb Kolorádót fogjuk közösen létrehozni az éppen aktuális helyzetben. Dolgozunk a kiesők pótlásán és egyéb meglepetéseken

– írták a szervezők posztjukban, melyből kiderült, hogy többek között a KOKOROKO jazzt az afrobeattel ötvöző csapata és upsammy újhullámos holland elektronikája is kerekebbé teszi az idei mezőnyt.

Alább szemezgethettek a frissített lineupból, a fesztivál honlapján pedig bővebben is olvasgathattok a fellépőkről, a meglepetéseket pedig kíváncsian várjuk. 

Címkép: Kolorádó fesztivál Facebook-oldal

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!