HETI BONTÁS / OKT 31 – NOV 6

Heti Bontás

október 31, 2016

Énekes András Előd

194

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Ráfordulunk lassan a novemberre, és a szokásos klubkoncertes csemegéken kívül a héten két extrán ígéretes eseményt ajánlunk. Elsőként a hétvégi Electronic Beats Festivalt, melyet mi is emlegettünk már, sőt, nyereményjátékot is kitaláltunk hozzá. Az elektronikus zenei sztárfellépők mellett hazai bandák, és számos ígéretes háttérprogram fog futni a belvárosban, az Akvárium és a Telep vonzáskörzetében.

Emellett természetesen saját zenei tehetségkutatónk, a Kikeltető első elődöntőjét is szívből ajánljuk, szerdán négy zenekarból kettő fog csak továbbjutni a decemberi döntőbe.

HÉTKÖZNAP

PLAYLISTEK