Itt vannak az első KERET Klubest legjobb pillanatai képekben
január 30, 2020

Szombaton volt a KERET új bulisorozatának első állomása a VIII. kerületi Gólyában. A centenáriumi első bulihoz pedig illik egy képösszegzés is, amelyben Horváth Júlia, a MOME fotográfia szakának tanulója és fotós/videósunk, Szabó Dominik is segédkeztek.

No, meg persze ti, akik ott voltatok, és akik nélkül nem jöhetett volna létre az esemény: a jegy árából a KERET-et és a Klubest-sorozat további rendezvényeit támogatjátok, ezzel pedig hozzájárultok, hogy minél királyabb bulikat szervezzünk.

A szombati eseményen Cz.K. Sebő (Planton Karataev) szólóprojektje és a Cappuccino Projekt léptek színpadra, vendégzenészeik pedig ismerősek lehetnek olyan bandákból, mint az új albumát nemrég kidobó Szabó Benedek és a Galaxisok, a Felső Tízezer, illetve a Mayberian Sanskülotts. Hála az égnek nagyon sokan ott voltatok, a Gólya kvázi megtelt, ezért a bandákat követő DJ párosnak, Kálóczi Bence és Deli Soma (Middlemist Red) szuperduójának sem kellett azon aggódnia, hogy kevesen lesznek a szettjükön.

Folytatás februárban, valószínűleg szintén a Gólyában, addig is élvezzétek a képeket, vagy ha ezeket már lecsekkoltátok, találtok még többet a Facebookon is!