Itt az első dal a Flanger Kids áprilisi lemezéről
március 18, 2023

Lassan három éve velünk van már a Flanger Kids duója, az első lemezük viszont csak most áprilisban jelenik majd meg. Első előfutárként kapjuk ma tőlük a Hideaway-t amit már meg is hallgathattok.

A Hideaway egy rendkívül igényes popdal lett (mint mindig!), ami számomra újdonság benne, az a 2 step alap. Van egy tendencia mostanában nemzetközi popzenében erre, hallottuk Charli XCX-et és a Weeknd-et is ilyen ritmusokkal kísérletezni, izgalmas látni, hogy ez kezd elérni Magyarországra is. A klipet az a Mandula Lujza rendezte, akit mostanában Hegedűs Józsival és Szalai Annával is láthattuk együtt dolgozni, az operatőr pedig Megyeri Dani volt.

“Ez a szám azokról az emberekről és kapcsolatokról szól az életben, amikben biztonságban érezzük magunkat annyira, hogy a rosszabbik énünket se rejtsük el, merjük elengedni magunkat és így átmeneti megnyugvást találhatunk. A videóklipben ennek kicsit az ellentéteként olyan szituációkat jelenítettünk meg, amik alapvetően felszabadultak, én mégsem találom bennük a helyem, kívülállónak érzem magam. Egy ponton felbukkan Fanny is “rejtélyes idegenként” aki kivezet ezekből a helyzetekből.”

-Szczuka Panka