Szombaton útjára indítjuk a KERET Klubesteket!
január 23, 2020

Alig zártuk le a hatodik Kikeltetőt múlt héten a TRIP hajón, máris egy új sorozattal jelentkezünk a KERET blognál, ez a KERET Klubest.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Gólyát továbbra is az egyik legjobb pesti kocsmának tartjuk, így hát adta magát, hogy velük dolgozzunk össze a Klubestek kapcsán.

Mostantól minden hónap utolsó szombatján olyan koncerteket hozunk el nektek az új Gólya színpadára, amiket érdekesnek találunk és amik úgy gondoljuk, nektek is érdekesek lesznek. A koncertek után mindig hajnalig tartó DJ szettek következnek majd és reméljük, hogy eléjük pedig egy idő után izgalmas kerekasztal beszélgetéseket tudunk szervezni.

Első alkalommal rögtön a szívünkhöz nagyon közel álló zenészek fognak fellépni. Elsőként Cz.K. Sebő, a Platon Karataev egyik frontembere a szomorúbb, folkosabb szólóprojektjét hozza el nektek, pár szám erejéig pedig trióvá is kiegészül majd a Galaxisos Benedek és Soma segítségével. Utánuk a Felső Tízezer ex-gitárosa Korándi Dávid Cappuccino fog zenélni szintén ismerős zenészek társaságában. Az estét pedig Deli Soma és Kálóczi Bence szuperduója zárja, akik hajnalig pakolják majd a jobbnál jobb zenéket.