Megérkeztek a Carson Coma Kikeltetős koncertvideói!
december 29, 2018

Karácsony utáni kajakómából felpattanni, szilveszteri ízületeket izzítani – vagy ha egyik sem hoz titeket különösebben lázba, akkor csak simán irány táncikálni egy jót, hiszen befutottak a Carson Coma Kikeltetős koncertfelvételei. Nézzétek vissza őket és nosztalgiázzatok a vintage és a pszichedélia határán egyensúlyozó banda 60-as évek bulijait megidéző koncertjével!

Amúgy, ha már szilveszter, a srácokkal legközelebb a Beat On The Bratben találkozhattok az év utolsó éjjelén, ahol egy fergeteges feldolgozás-bulit nyomnak, majd januárban a Kikeltető záróbuliján lépnek ismét színpadra.

Egy kis visszatekintés, hogy miként nyilatkoztak a zsűritagok a Carson Coma nevezős szerzeményéről, a What A Time To Be Alive-ról:

Nagyon tetszik az énektéma, izgi a szerkezete, meg a dalban való szellős elhelyezése és különösen örülök annak, hogy ötletes vokálokkal van alátámasztva. Tök jó hangszerelési megoldások vannak a számban, bár az én ízlésemhez mérten néhol már kicsit kiakad a vintage/vintage szinyó-számláló.

– Czeglédi Szasza

Hát nekem a The Growlers ugrott be erről a számról, különösen az ének miatt, de a zene sem áll távol onnét. És ez dicséret akar lenni, pláne, hogy vannak ebben a dalban egyéninek is ható ötletek, semmi kiszámítható nincs benne, és ha ennek még inkább teret engednek, akkor könnyen lehet, hogy a jövőben már hasonlítgatni sem kell őket senkihez.

– Inkei Bence

Ez a zenekar nagyon sokat fejlődött az elmúlt 2 évben és abszolút innovatívan léptek előre, még ha sok szempontból a soktagú indie-bandákat fel lehet hozni referenciapontként. Van valamiféle klasszikus olasz beat-hangulata a dalnak, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire tudott az egész koncertprogramjuk megújulni.

– Sallai Laci