Búcsúzik az MTV Hungary

Cikk

november 27, 2013

Bojtor Edina

190

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Hatévnyi zavartalan sugárzást követően december elején elbúcsúzhatunk az MTV Hungarytől.

A híresztelésekkel ellentétben megszűnésről szó sincs, mindössze az üzemeltetői háttér fog átalakulni. A csatorna tulajdonosa a Viacom szerződést bont, ezért a közép-kelet-európai térségben az MTV European-t élvezhetik tovább a nézők, az ígéretek szerint változatlan tartalmakkal. A cég csatornáinak lefedettsége és kínálata az utóbbi időben jelentős változásokon ment keresztül térségünkben, ennek következtében veszi át a cég az MTV Hungary-t jelenlegi üzemeltetőjétől a CME-től.

Hogy a csatorna kap-e magyar hangsávot egy ideig kérdéses volt, de a reality show-k nagy rajongóinak örömére ezt a problémát is sikerült orvosolni. Az egyetlen változás az amerikai történések gyorsabb lekövethetőségében lesz majd megfigyelhető.

PLAYLISTEK