Friss dolgokat hozott a karácsonyfa alá a KLOGGS

Cikk

december 21, 2016

keretblog.hu

328

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

A KLOGGS-al nem olyan régen beszélgettünk a Kikeltető kapcsán, akkor utaltak is rá, hogy hamarosan jelentkeznek egy klippel. Legutóbb az ‘Evolve-hoz készült egy hegytetőn járkálós, hidegben éneklős kisfilm. Na ennek most a szöges ellentettjét kaptuk, egy erősen nyári, sivatagban pucérkodós, kicsit mexikó-utánérzős anyaggal van dolgunk a ‘Berries’ esetében, ami színvilágban és képeiben is komplexebb, művészibb az elődjénél.

A srácok szerint ez egy jó lecke volt arra, hogy megtanulják, mire kell odafigyelni egy ilyen munka során: “Nyilvánvalóan sok kompromisszum mindenki részéről egy klip elkészítése mivel részben/teljesen szívességből, szeretetből csinálta mindannyiunk, és pont emiatt azért az emberi kapcsolatokat is megedzi.”

A videót egyébként Nagy Ulla rendezte, akinek ez az első ilyen munkája. Petiék átküldték Ullának a ‘Berries’-t, ő meg kitalálta a koncepciót, az operatőr pedig sinco volt. Szerencsére jól egymásra hangolódtak és sikerült egy nem sablonos imázs-klipet összehozni.

PLAYLISTEK