Augusztusban lesz a Kolorádó, kisebb rendezvénnyel készül a Bánkitó

Hírek

április 9, 2021

keretblog.hu

816

A koronavírus járvány bár szinte teljesen elmosta a tavalyi fesztiválszezont, szerencsére idén nyárra már több kisebb fesztivál is bejelentkezett, hogy amennyiben lehet, megtartják magukat. A Bánkitó a szokásos, júliusi időpontra készül, míg a Fishing On Orfű és a Kolorádó egyből pótdátumot is bejelentett, ha a járványhelyzet a szokásos júniusit nem tenné lehetővé. Utóbbi ma közölte, hogy most már egészen biztosan augusztus 11-14. között fogják megrendezni a fesztivált.

ESEMÉNYAJÁNLÓ ↓

Bár talán már látszik a fény az alagút végén a járványban, úgy gondoljuk, hogy nyár végén biztonságosabb és jobb fesztiválunk lehet. Június végén még nem tudnánk önfeledten bulizni mindenkivel, aki szeretne, és akkor talán még a külföldi fellépők sem tudnának eljutni hozzánk. 

– írják a szervezők a közleményükben, illetve azt is elárulták, hogy hamarosan bejelentik a fesztivál külföldi fellépőit is.

A Bánkitósok is közzétettek egy státusz frissítést az idei fesztiválról. Az eseményükbe posztolt szövegben azt írják, hogy reménykednek a júliusi dátumukkal kapcsolatban, azonban a megszokottnál kisebb rendezvénnyel készülnek.

Ezt tartjuk a leginkább alkalmasnak arra, hogy maximálisan betartsuk a várható járványügyi szabályokat és adott esetben könnyen alkalmazkodjunk majd a lehetséges szituációkhoz.

– teszik hozzá a posztban. Kérdésünkre a szervezők elmondták, hogy jelenleg úgy kalkulálnak, hogy napi 1000 főben limitálják a látogatók számát, ami körülbelül az eddigi kapacitás ötöde.

Fotó: Kolorádó

A KERET 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja, amit a ti adományaitokból tartunk fenn.

Köss most éves támogatói előfizetést, és megajándékozunk egy KERET blogos vászontáskával!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!