3 ok, amiért muszáj eljönni szombaton a KERET 10. szülinapi bulijára
május 13, 2022

És, hogy miért ez lesz a tavasz egyik legjobb, vagy szimplán a legjobb bulija.

Bandák

A KERET tizedik születésnapján nagyon-nagyon sok jó banda lesz. Hasonlóan az előző évek születésnapjaihoz, most is megpróbáltuk összehozni azokat a zenekarokat, amelyek így vagy úgy kapcsolódnak a Kerethez, vagy annak szellemiségéhez, és ezzel együtt minőségi, kurrens, király zenét játszanak, amire egyszerre lehet okos fejjel elmélkedni és hatalmasat bulizni.

Ezt a két dolgot más-más műfajokban utazó zenészekkel raktuk össze: itt lesz az Agavoid, Barkóczi Noémi, a Berriloom and The Doom, a Felső Tízezer, a Hocuspony, HOLI, a Human Ramen és a Megtűrtek (Granato némi asszisztálásával). Ilyen olcsón, ilyen jól, ilyen fontos dolgot ünnepelni – ezt gyakorlatilag máshol nem lehet megtalálni.

Légkör

Fesztiválhangulat, kellemes emberek, jó sörök, még jobb bandák. A légkör, ami általában a KERET-bulikon megjelenik, szombat este is garantált lesz, az pedig, hogy a tavasz egyik legjobb fellépőlistáját hozzuk el nektek, már csak pluszt jelent.

De tényleg, most hol dobnád el a szombat estédet? Belvárosi bárokban szoronganál, hogy mikor bukkan föl az exed? Innád a drága sört valami hely előtt cigizve, beszélgetve arról, hogy milyen az időjárás?

Ha csak két koncertre betoppansz szombaton, már egy maradandó élménnyel leszel gazdagabb – függetlenül attól, hogy milyen bandát nézel meg, hiszen a kedves, befogadó hangulat alapja minden jó estének, és ha más nem, ez szombat este tuti lesz.

Jó cél

Ez már az egyre pofátlanabb önpromó helye: a KERET valójában közszolgálati munkát végez, kerek tíz éve kutatjuk a fiatal zenekarokat, és dobjuk fel őket a magyar underground (vagy overground) vérkeringésébe. Munkánkat azonban csak veletek tudjuk folytatni, ez pedig jelen esetben azt jelenti, hogy velünk buliztok a születésnapon a Turbinában.