“Jókor vagyunk jó helyen” részletei..." /> “Jókor vagyunk jó helyen” részletei…

">
Kikeltető PÉNZ
“Jókor vagyunk jó helyen”
Middlemist Red interjú

Este negyed hétre beszéltük meg a találkozót a Moszkva térre a Middlemist Red tagjaival, valamint Beke Istvánnal, az Ivan & the Parazol billentyűsével, hogy aztán együtt menjünk tovább Solymárra, István házistúdiójába. Bex nem csak számos Parazol dalért felelős, hanem ő producerálta a szemtelenül fiatal pszihedelikus rockot játszó banda bemutatkozó EP-jét, az As If You Could Mess This Up-ot, melyet a banda egy teltházas klubkoncert során mutatott be most hétvégén, az Ivan & the Parazol előzenekaraként. 

A stúdió tulajdonképpen egy faház, ahol az elképesztő garázsmegoldások nem csak a dizájn, hanem a stúdiómunka részét is képzik. Az interjúnkban láthatjátok azokat az egyedi építésű vintage erősítőket, melyek a kislemez hangzásvilágát szolgáltatták, valamint hallhatjátok ahogy a srácok mesélnek az eddigi pályájukról.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
Akvárium képek budapest koncert kikeltető galéria lemez interjú klippremier middlemist red Sziget ep keretblog.hu pécs a38 premier kritika volt fesztivál fesztivál Bánkitó Kaktus fran palermo heti bontás Irie Maffia keltető