Kikeltető PÉNZ
A magyar Allah-Las megvan?
God & Monkey klippremier

A magyar Allah-Las megvan?

God & Monkey klippremier

Idén tavasszal nálunk debütált a God & Monkey kétszemélyes hálószoba-projektje, elszállós, szörfös, zajos zenéjük pedig azóta is itt mocorog a fülünkben, pláne most, hogy megjelent legújabb számuk egy hangulatos klippel.

A videót végigpörgetve rögtön az Allah-Las ‘Follow You Down’ című videója ugrott be, egyrészt a sivatagi téma miatt, másrészt a kaliforniai fűszerezésű 60’s revival zenei hangulatfestés miatt.

A felvételért videós mindenesünk, Komróczki Dia a felelős, a nyerset pedig maguk a srácok, Johnny és Jimmy Monkey vágták meg. Az eredmény bármiféle sztorit nélkülöző, de a táj és a VHS-kamera miatt pont elég erős hangulati jegyekkel dolgozó klip lett, melyet a Kecskemét alatti Homokhátság buckái közt vettek fel, ahol amúgy a Puma Danger is forgatott nemrég.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.