Kikeltető PÉNZ
“Két pár zoknim maradt a turné végére”
Glass Animals interjú

A Glass Animals nagyon rövid idő alatt ért el olyan szintű ismertséget és elismertséget, hogy nem egész egy évvel debütáló lemezük megjelenése után különösebb erőfeszítések nélkül töltik meg világszerte a jobbnál-jobb klubokat, a Selected Sounds szervezőinek köszönhetően pedig március végén az Akváriumba is ellátogattak.

A koncert előtt volt lehetőségünk találkozni a frontemberrel, Dave-vel és a dobossal, Joe-val, akik meséltek Zaba című első lemezükről, ennek kapcsán megvillantották – véleményünk szerint frissen szerzett – magyar nyelvtudásukat, de esett még szó barátságról, lyukas zoknikról, és turnézás közbeni dalszerzésről.

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
fran palermo keltető kritika Akvárium interjú volt fesztivál fesztivál képek Bánkitó keret ep budapest pécs galéria Sziget heti bontás kikeltető Irie Maffia premier middlemist red a38 koncert keretblog.hu lemez Kaktus