Kikeltető PÉNZ
Eláruljuk, hogyan ne maradj le semmiről, ami a pesti éjszakában történik

Eláruljuk, hogyan ne maradj le semmiről, ami a pesti éjszakában történik

Az elmúlt hetekben körbeszántotta az interneteket a hír, hogy a Facebook megváltoztatja üzenőfalának az algoritmusát, melyek után kevesebb posztot dob majd fel az olyan portáloktól, blogoktól, mint amilyen a KERET is, és többet például a régi általános iskolás osztálytársaidtól, akik villanyszerelőt keresnek.

Tény és való, hogy ez nagy érvágás nekünk, hiszen a látogatóink jelentős részét a közösségi média hozza, és bár nem függünk reklámbevételektől (hiszen közösségi fonanszírozásban már sokatok járul hozzá havi szinten a blog működéséhez, amit ezúton is köszönünk), azt szeretnénk, ha eljutna hozzátok az, amit csinálunk.

Itt van tehát néhány módszer, amit megtehetsz, ha nem szeretnél lemaradni a KERET blogos cikkekről, videókról, zenékről a jövőben sem.

Szuperkövetés a Facebookon

Ha még nem akarsz teljesen elszakadni a kék óriástól, azt javasoljuk, hogy nyisd meg a KERET blog Facebook oldalát, majd a borítókép alatti Követés / Following lenyíló menüből pipáld be a Megjelenítés elsőként / See first opciót. Mutatjuk giffel:

De akár be is léphetsz a Facebook csoportunkba!

Követés az Instagramon

Van ám Instagram profilunk is, ahol a sztorinkban mindig beszámolunk a legfontosabb dolgokról, szóval érdemes bekövetni minket ott is.

Abszolút Pro Tipp

Ha viszont unod már a közösségi oldalakat, akkor mindenképp iratkozz fel a levelezőlistánkra, mellyel minden vasárnap megkapod az elmúlt hét legfrissebb posztjait az inboxodba!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.