Itt egy támogatás, ami megadhatja a kezdőlöketet a zenekarodnak
november 8, 2023

Pályázatot indít az Orange Termek, három kiválasztott előadó 2 millió forint támogatást és egy évnyi ingyenes stúdióhasználatot nyerhet – megéri ránézni a jelentkezésre.

A Soroksári úton található Orange pályázatára egészen december 8-ig lehet jelentkezni. Legalább tíz zenekart szeretnének megtámogatni három díjazási kategóriában.

  • Az első kategóriában három előadó/zenekar részesülhet majd a kétmillió forintos támogatásban, melynek részeként egy évnyi ingyenes próbateremhasználatot és egy EP-felvételt is kapnak – sok minden más mellett.
  • A második kategória három díjazott zenekara is három hónapnyi próbaterem-használatot nyerhet, emelett pedig 100 ezer forint támogatást stúdiófelvételekre.
  • A harmadik kategória zenekarai is 100 ezer forint kedvezményt kapnak majd a stúdiófelvételekre, amelyről az Orange egy werk-videót is készít nekik. Emellett egy különdíjat is ki szeretnének osztani a zenekarok között.

A döntést, hogy melyik előadók kapják a díjakat egy szakmai zsűri fogja eldönteni Sajó Dávid és Czeglédi Szabolcs vezetésével, amelyben többek között Herold ‘iamyank’ János és Csorba Lóci is helyet kapott.

Fotó: Krász Kíra

Az Orange eredetileg 2020-ban indult, mára pedig egy 50 próbateremmel és stúdióval is rendelkező komplexummá nőtte ki magát, ezért is lehet jó lehetőség az induló, pályájuk elején járó zenekaroknak és előadóknak ez a pályázat, a 3 nyertes egy live-session felvételt és egy zenekar fotózást is kap az Orange termeiben.

A nevezés nem ingyenes, 6500 forintot kell fizetnie a jelentkezőknek, cserébe viszont pár kattintás az egész: a nevezéshez egy hangfelvételre, egy rövid bemutatkozásra és egy felvételre lesz szükség egy korábbi fellépésről.

Ha te is jelentkeznél, vagy bővebb információt szeretnél kapni a pályázatról, ide kattintva mindent megtalálsz.