Hatalmas lötyögős diszkó revival történik Szőke Barna új dalán
május 4, 2023

Új projektbe kezdett bele Szőke Barna tavaly év végén, a második szám pedig most nálunk jelenik meg. Barnát a Qualitons, illetve a Jégkorszak egykori gitárosaként ismerhettük meg az elmúlt években, de pont beszélgettünk egy barátommal pár hete, hogy volt bizony neki egy szólóprojektje is anno, a MYGL. Az új, saját néven megjelenő dalai állítása szerint „még sokkal egyszemélyesebbek”.

Az Odaadom alapját egy feszes dob-groove, és egy hasonlóan pontos basszus riff adja. Erre jön rá aztán az ének, pár szintetizátor szólam, az ének, és néhol becsúszik egy kis gitár is.

A világuniverzum tágul, és gyorsul. Nincs értelme a tempós agresszív treppnek, uncsi már, csak a lötyögős diszkónak van némi jövője. Valószínűleg majd színpadra rakjuk ezeket a dalokat pár zenész cimbivel, de ez a jövő zenéje. Ha lesz felkérés, és van értelme lötyögős táncoló tömegeket szórakoztatni, akkor átgondolom. Addig is marad a Youtube. Még mindig nem tervezem egyéb platformokon megjelentetni a dalt. Aki szeretné hallgatni a telefonján, kérje el, írjon privibe az instagrammon, visszakövetni nem fogom, de eskü válaszolok neki.

-mesélte Barna a dalról
  • A tavalyi Utazunk, és a most megjelent Odaadom mellett Barnának még bőven vannak zenék a tarsolyában, amik majd szépen lassan egy nagylemezzé alakulnak. Kíváncsian várjuk!