Új klippel búcsúzik a Pandóra Projekt jelenlegi felállása – Premier
október 11, 2024

A Kikeltetőt is megjárt zenekar ahol a legjobban fáj címmel kislemezzel jelentkezik az ősszel, november 8-án, az Akváriumban pedig utolsó koncertjüket adják ezzel a felállással.

A 2021-es Kikeltető szezonjában fellépő zenekar egy folkos iránnyal mutatkozott be, azonban ez most, 2023-óta készülő, legújabb daluknál megváltozik, ami egy sokkal kísérletezősebb, alternatív-rockos stílusban mozog.

„Nagyon egyértelmű volt, milyen világot képzelünk hozzé, és hogy az nem az, amit eddig képviseltünk. Kevésbé folkos és aranyos, sokkal progresszívebb és kísérletezőbb, ami számomra valahol a felnövéstörténetünket is jelenti. Az volt a cél, hogy minél távolabbi legyen tőlünk, hogy új csatornát nyissunk meg.” -Meséli Janka

A dal és az ősszel érkező EP egy lezárás is, ugyanis Major Dóra, a zenekar egyik énekese a novemberi fellépésük után elhagyja a zenekart.

„Számomra az egész nyár erről az elválásról szólt, a kislemez is ezt jelenti nekem, aminek a címe, az ahol a legjobban fáj(t) is nagyon jól leírja ezt az egész történetet, ami most novemberben kapja meg a lezárását. A koncert valóban az utolsó lesz ebben a formában, ami most a Pandóra Projekt, de ez nem egy szomorú búcsú, hanem egy közös ünneplés lesz. Ünneplése annak, ami volt és annak, ami ezután következik” – Mondja Dorci

  • November 8-án látható tehát utoljára ezzel a felállással a zenekar az Akváriumban, előttük pedig a Kikeltető idei szezonjában szereplő Loophia melegít be.
  • Jegyek ITT!

Fotó: Szabó R. János