Slow Village a Kisszobában
október 4, 2016

Folytatjuk Telep Sessions videóinkat kultikus Madách térről. A fél éve alakult Slow Village ‘Kisszoba című számát hozta el a Telepre, feketén-fehéren.

DJ Slow, és három MC, név szerint Goulasch, Nash, valamint Tink alkotja a Slow Village magját. Az instrumentális elemekkel, és Slow elképesztően laza beatjeivel tökéletes románcba került a három lézernyelvű MC, az eredmény pedig Magyarország egyik legfrissebb és legérdekesebb hip-hop formációja.

Duke Bluebeard performansza után a Slow Village klipjét premiereztetjük itt a KERET blogon, igaz, a klipszerűbb élmény érdekében ez a Telep Session csak félig valódi, ugyanis a hanganyag stúdiófelvétel, melyet DJ One-AB, Zahár Fanni és Emmavie közreműködésével vettek fel. A képek viszont nem csalnak, sokan már csak az ajtóból figyelték Lassúfalva energiáit, a zene pedig nem csak a Madách teret, hanem minden jelenlevőt körülhatárolt.

  • November 11-én biztosan láthatjátok egyébként őket élőben is előadni a ‘Kisszobá’t, az Akvárium Klubban a Soulclap Budapest és az Amoeba társaságában.