Slow Village a Kisszobában

Cikk

október 4, 2016

Énekes András Előd

478

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Folytatjuk Telep Sessions videóinkat kultikus Madách térről. A fél éve alakult Slow Village ‘Kisszoba című számát hozta el a Telepre, feketén-fehéren.

DJ Slow, és három MC, név szerint Goulasch, Nash, valamint Tink alkotja a Slow Village magját. Az instrumentális elemekkel, és Slow elképesztően laza beatjeivel tökéletes románcba került a három lézernyelvű MC, az eredmény pedig Magyarország egyik legfrissebb és legérdekesebb hip-hop formációja.

Duke Bluebeard performansza után a Slow Village klipjét premiereztetjük itt a KERET blogon, igaz, a klipszerűbb élmény érdekében ez a Telep Session csak félig valódi, ugyanis a hanganyag stúdiófelvétel, melyet DJ One-AB, Zahár Fanni és Emmavie közreműködésével vettek fel. A képek viszont nem csalnak, sokan már csak az ajtóból figyelték Lassúfalva energiáit, a zene pedig nem csak a Madách teret, hanem minden jelenlevőt körülhatárolt.

PLAYLISTEK