Keltető Zenék Videók PÉNZ Szomszéd Még
Nem csak Penny boardokból és designer ruhákból áll a Madách tér
Duke Bluebeard játszik az első Telep Sessions felvételen

Aki járt június elején a Madách téren, és vette a fáradtságot, hogy átnézzen a dizájnerhátizsák-tengeren, egészen a Telep belsőjéig, – pontosabban a gördeszkatároló elé – rendhagyó eseményt pillanthatott meg: egy csendes, meghitt, szívhezszóló singer-songwriter estet, amit csomóan analóg gépekkel fotóztak, páran pedig kamerákkal vették az egészet. Ez, a mára már harmadik eseményét is sikeresen abszolváló Telep Sessions debütálása volt június 11-én, ahol Duke Bluebeard az egyszálgitáros, lírai történetmesélés legizgalmasabb hazai képviselője mutatta be régen megírt, ám soha meg nem jelentetett anyagát, az Ani Konichiwát. Nálunk debütál az ‘Ani’s Song’ című dalhoz készült videó, amit megtekinthettek alább.

Megkérdeztük a szerzőt, hogy meséljen néhány szót a dalról, Duke Bluebeard pedig elmagyarázta az egész Ani Konichiwa album keletkezését, jöjjön most erről az ‘Ani’s Song’: “Ez egy igazi törékeny, szerelmes dal. Nyomtam Ausztriában az építőipart, és erős férfiembernek éreztem magam, aki acélszerkezetekkel dolgozik, de belül kevés és gyenge egyedül.”

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.