Új dalok, új dalkommentárok: Szabó Benedek mesél a Lehet, hogy rólad álmodtam számairól

Video

november 1, 2018

Énekes András Előd

618

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Október elején jelent meg a Szabó Benedek és a Galaxisok negyedik nagylemeze. A Lehet, hogy rólad álmodtam változatos fogadtatásra talált a hallgatóság köreiben, de az tény, hogy pár nap alatt elfogytak a jegyek A38-as lemezbemutatóra, ezért a zenekar meghirdetett még egy koncertidőpontot.

Összességében mi sem voltunk elégedetlenek a merőben új hangszerelésű, zongoraballadákkal telitűzdelt albummal, kritikánkban néhány hiányosság mellett leszögeztük, hogy ezzel az anyaggal véglegesen az érett felnőttkorba lépett a zenekar.

Most, a lemezbemutatók előtt leültünk Benedekkel, hogy meséljen a számokról, a dalkommentárok közben pedig néhányszor a pianinót is igénybe vette az érvelés részeként. Fogadjátok sok szeretettel Komróczki Dia felvételeit.

PLAYLISTEK