Nézzétek vissza FILO Kikeltetős buliját

Cikk

december 28, 2019

Steszkó Zsanett

610

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Az évtizedet a hatodik Kikeltető élő fordulóival zártuk. Láthattátok a Cataflamingót, az Erkölcsi Mozsdót, Phönixet, Untitled99-t, Thoma Davidot, a Sauropoda Triót, a Quiet Kid & the Speakers-t, FILO-t, a Dupla Eutanáziát, MA’AM-ot, az Exotic Girlfriendet és Nabumorphot is a Dürer Kert színpadán.

A január 17-ei díjátadó záróbuli előtt elhalmozunk titeket egy rakat koncertvideóval. A Cataflamingo és Untitled99 bulija után következzék FILO, vagyis Fuchs Benjámin projektje, holnap pedig a Sauropoda Trio szeánszát hozzuk el nektek.

A videót Major Bálint, Látos Márk, Szabó Dominik és Kocsis András készítette, a hangot pedig Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia