„Everybody wants to be Naked And Famous!”
március 23, 2014

Ahogyan már Facebook oldalunkról értesülhettetek a VOLT Fesztivál előtt egy héttel, június 25-én az A38-on lép fel az új-zélandi The Naked And Famous.

Az aucklandi ötös 2008 óta dolgozik együtt és eddig két lemezük jelent meg. Az első, nagy sikerű ’Passive Me, Agressive You’ 2011-ben az év egyik legjobb albuma lett telis tele vidám, nyári estéket idéző és nem utolsósorban izgalmas, fülbemászó, elektronikus dalokkal. Ki ne hallotta volna az utóbbi évek egyik legmegkapóbb indie számát, a ’Young Blood’-ot elvétve egy sorozat aláfestő zenéjeként vagy épp egy reklámban?

A számnak rengeteg feldolgozása is született például Jessie J-től, a VOLT-on is fellépő Birdy-től, de még DJ Tiesto-tól is!

Nevüket a brit rapper, Tricky egyik klasszikus anti-himnuszának mániákusan ismételgetett sorából kölcsönözték: „Everybody wants to be naked and famous”. Elég találó, valljuk meg őszintén!

A banda nagyon jó élőben is! Erről az alábbi, bő egy órás koncertfelvételről is megbizonyosodhattok:

A jegyek 4900 forintba kerülnek, de június 24-ig elővételes áron akár 4500 forintért is megvásárolhatjátok. Gyertek minél többen! Kell ennél jobb nyárindító buli?