Lazulj le IMDB és a DDT közös lemezére
szeptember 20, 2024

Tökéletes megjelenés péntekre: közös koncertezések és pár single ledobása után megérkezett imdb (Dóczi Bence) és a DDT (Heilig Tomi, Damjan Ocsovay, Varga Daniel) kollablemeze, amin összefonódik a jazz, a hip-hop, az elektronikus zene és a kortárs improvizáció, mindez 14 számon keresztül, a Blunt Shelter gondozásában.

A lemezen a WAVY háza tájáról jelennek meg vendégelőadók, névszerint Aminon, Indigo, Kebab, Quan és Ábi, akik mindannyian hozzáteszik saját stílusukat, kicsit felfrissítve a hangzást a korong utolsó dalán. Az alkotási folyamatról egy rövid mood videó is készült, alább lehet indítani.

„Mindenki odatette magát, és együtt létrehoztuk azt a hangzást, amit elképzeltem. Hatalmas élmény volt ezekkel a tehetségekkel dolgozni! A koncerteken és a stúdióban is mindig kihoztuk egymásból a legjobbat. A keverést és a masterelést én csináltam, a lemezborítót pedig belubutter tervezte.” – Meséli Bence.

A dalok hangzása a technológia és az akusztikus hangszerek együttműködéséből születik, ami egyszerre merít a múltból, és mutat a jövőbe. A dalok az alkotók szerint nem csak zenei élményt nyújtanak, hanem egy utazásra hívnak, ahol a zenészek kreativitása új perspektívákat nyit meg.