Mondjátok el, hogy álltok a bulizással a korona idején
április 9, 2020

A 2020-as koronavírus járvány hosszútávú hatásait egyelőre még egyáltalán nem látni, az azonban az első perctől világos volt, hogy a szórakoztatóipar a járvány egyik legnagyobb vesztese. Lassan egy hónapja zárva vannak a klubok, kocsmák, bizonytalanná váltak, vagy új időpontra kerültek a nyári fesztiválok, közben óriási veszteségeket könyvelnek el a szervezők, helyek, zenekarok és nagyjából mindenki. Mindeközben felbukkant egy csomó élő közvetítés, tartottak egy egész insta-live fesztivált, a szakma pedig új forrásokat próbál keresni a kieső bevételek pótlására.

A szórakoztatóipar állapotáról naponta hallani a hírekből, mi most azonban szeretnénk megkérdezni titeket, a KERET blog olvasóit, és a szélesebb körű koncertre, bulizni járókat, hogy osszátok meg a véleményeteket, tapasztalataitokat, reményeiteket a krízis alatti és utáni szórakozásról.

A kérdőív kitöltése anoním, és nagyjából másfél percet vesz igénybe. Amennyiben megosztanád velünk a személyes nézőpontodat a vírushelyzettel kapcsolatban, írj nekünk a hello@keretblog.hu címre. A beérkező üzenetekből, és az alábbi kérdőív eredményeiből nemsokára egy összegző cikket olvashattok majd. A kérdéseket Steszkó Zsanett és Kocsis András állította össze.

[poll id=”9″]

[poll id=”10″]

[poll id=”12″]

[poll id=”11″]

[poll id=”13″]

[poll id=”14″]

[poll id=”15″]

[poll id=”17″]

[poll id=”18″]

[poll id=”19″]

Köszönjük, ha eddig eljutottál! Ha gondolod, oszd meg a kérdőívet a barátaiddal is, hogy még teljesebb képet kaphassunk a fenti témákról.