Három állomásos minifesztivál-turnéval ünnepeljük az ötödik szülinapunkat márciusban

Cikk

december 24, 2016

Kocsis András

212

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Minden évben igyekszünk méltón megünnepelni a szülinapunkat, tavaly a Müszibe rittyentettünk egy emlékezetes bulit, két éve pedig turnéztunk egy kört az országban.

Idén arra gondoltunk, hogy ötvözzük a kettőt, és a budapesti fő esemény mellett ellátogatunk két vidéki városba is márciusban, a KERET fennállásának ötödik évfordulója alkalmából.

Mindkét eseményen fellép az idei Kikeltetőn feltűnt Tape Delay és Platon Karataev, de rajtuk kívül hívtunk még sok más bandát is, akikről az elkövetkezendő hónapokban fogtok értesülni.

Apropó Kikeltető, nézzétek meg az idei Toldis döntőről készült videónkat alább!

Szóval véssétek be a dátumokat a naptáratokba, jelöljétek vissza az eseményeket, és kezdjétek el számolni a napokat, mert márciusban ismét nagyot fogunk menni!

PLAYLISTEK