Kikeltető PÉNZ

Tegnap ünnepeltük negyedik szülinapunkat a Müsziben, ahol felléptek az elmúlt év legizgalmasabb friss zenekarai! Az estét az Isle Of Man kezdte a kávézóban, majd a székelyudvarhelyi Palma Hills avatta a mozitermet. A Budapest Open Mic Nights színpadán folyamatosan váltották egymást az akusztikus produkciók. A Kaktus után teltház lett, ekkor a BOMN színpadon az Aurevoir fergeteges bulit csinált, és a No Eves is nagyot zúzott a Moziban.

Éjfél után kezdett az Agavoid, akik a koncertjük után nálunk mutatták be első videóklipjüket, majd a Puma Danger zárta az élőzenés részt. Ezután a legkeményebbek még becsülettel táncoltak egyet a Blahalousianás Barbi, illetve a Middlemistes két Soma DJ szettjére.

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött, reméljük legalább olyan jól éreztétek magatokat, mint mi.

Külön köszönet Deli Somának és a Müszinek, az összes fellépő zenekarnak, a Budapest Open Mic Nights szervezőinek, és mindenkinek, aki egy kicsit hozzátett az egészhez!

Lessétek meg alább Komróczki Dia és Bartyik Gréta képeit a buliról!

A KERET bloghoz bárki hozzáférhet ingyen, azonban a fenntartása költségekkel jár. Szeretjük a kortárs magyar zenét, szeretünk ezzel foglalkozni, azonban a fennmaradásunkhoz és a fejlődésünkhöz szükségünk van a ti segítségetekre is! Havi rendszeres, vagy egyszeri adományoddal hozzájárulhatsz a missziónkhoz, hogy ezáltal az egész budapesti független színteret is támogasd.
Elküldjük minden vasárnap a heti cikkeinket az inboxodba, imádni fogod!

Kövesd a KERET blogot a Facebookon!
interjú klippremier heti bontás volt fesztivál Irie Maffia ep Kaktus a38 fran palermo képek fesztivál lemez kritika keretblog.hu kikeltető pécs middlemist red Bánkitó Akvárium premier galéria budapest koncert keltető Sziget