Jelentkezz, ha szeretnél fellépni a Kolorádó fesztiválon

Hírek

február 2, 2021

Kocsis András

2724

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Bár a tavalyi fesztiválszezont elmosta a covid, az idei nyárral kapcsolatban még nem veszett minden remény. Más hazai fesztiválok mellett a Kolorádó is bejelentett két dátumot is (egy eredeti júniusit és egy tartalék augusztusit), és amennyiben a szabályozások lehetővé teszik, egyiken vagy a másikon megrendezésre kerül a fesztivál.

A KERET pedig immár harmadik évben lesz jelen egy saját színpaddal, ahol idén is a legjobb magyar független feltörekvő zenekarokat szeretnénk megmutatni a Kolorádó közönségének. Tavaly elmaradt a tehetségkutatónk, a Kikeltető, ahol rendszeresen kapnak fesztiválos fellépési lehetőséget a legizgalmasabb zenekarok, ezért arra gondoltunk, hogy idén közvetlenül a fesztiválhoz indítunk egy felhívást, melyre várjuk minden olyan előadó jelentkezését, aki odavalónak érzi magát, egy-két évnél nem léteznek régebb óta és ki tudna állni egy legalább 20-30 perces élő fellépéssel.

Műfaji, stílusbeli megkötés nincs, sőt, legyél minél furább, csinálj valami olyat, amit még nem láttunk, lepj meg minket a következő király friss dologgal!

Erre a linkre kattintva találjátok az űrlapot, február 15-ig várjuk a jelentkezéseket.

Címlapkép: Ofner Gergely / Kolorádó

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK