Itt egy újabb Kikeltetős videó a Quiet Kid & The Speakers koncertjével

Cikk

január 2, 2020

Steszkó Zsanett

653

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. Nem fogadunk el semmilyen formában állami támogatást. A szerkesztői munkába, a szelekcióba és a véleményünkbe nem szól bele se kiadó, se hirdető, se más külső fél. Ahhoz, hogy a jövőben is stabilan tudjunk működni és tovább tudjunk fejlődni, óriási szükségünk van a közösségünk segítségére. Kérünk, amennyiben van rá lehetőséged, támogasd a munkánkat egyszeri, vagy rendszeres adománnyal! Köszönjük!

Közeledik a január 17-ei Kikeltetős díjátadó záróbuli, de nekünk még van pár koncertvideó a tarsolyunkban. Íme egy újabb darab a Quiet Kid & The Speakers fellépésével.

Az elhangzott számok:

– Sue
– Just Wanna Get Laid
– Blue Haze
– Forest
– Heartbreak Suicide
– Black Tangerine

Az egy éve januárjában formálódott Quiet Kid & The Speakers a hálószobai szólóprojektként indult Quiet Kid dalait viszi színpadra, immár zenekari – és korántsem csendes – felállásban. A srácok önmagukat alternatív és punk elemekkel vegyített posztrock, indie rock és underground popként határozzák meg. Első klipjükben a huszonéves szinglilét keserédességét dalba öntő ‘Just Wanna Get Laid’ című számhoz adtak minimalista, ám annál frappánsabb vizuális köntöst.

A videót Major Bálint, Szabó Dominik, Látos Márk, Kocsis András és Komróczki Diána készítette, a hangot Csontos Bence vette fel és keverte meg.

Címkép: Komróczki Dia

PLAYLISTEK