Dallamos zajok hívnak táncra a Human Ramen bemutatkozó anyagában, amit most Kolorádón is meghallgathatsz

Cikk

augusztus 12, 2021

Csóka Ágnes

902

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Még június végén dobbantott nagyot és azóta már többek közt a Bánkitón is bemutatta debütáló albumát a Human Ramen zenekar, akik a héten a Kolorádón is megmutatják, hogy is szól az év egyik legizgalmasabb hazai megjelenése.

A hétszámos yes no yes zajos de mégis dallamos és lágy indie punkja kedves színfolt az itthoni zenei palettán, köszönhetően többek közt a női vokálnak és a táncolás-kompatibilis ritmikának (már a megjelenéskor is rögtön megmozgatott minket).

A projekt a tagok korábban is zenélő tagjainak legszelídebb vállalkozása, akik olyan formációkban fordultak/fordulnak meg, mint például az Észlelés, az Umreti Fit vagy a Camp Koala.

Mint oly sok más projekt, a gyors Google-kutatás alapján Joji egyik alteregója, Filthy Frank által kreált fogásról elnevezett zenekar is a pandémia alatt/miatt lendült be és inspirálta az együtt alkotást:

Nagyban facilitálta a stúdióra való készülést a ‘koró19’, muszáj volt egy elérhető értelmes célt választani, hogy ne menjünk meg.

A zenekar a Bánkitós debütálás után most a Kolorádón is játszik, szóval tali szombaton 22:00-kor a KERET színpadnál!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK