Folytatódik a Szimpla Lemming Program
szeptember 7, 2020

A Szimpla Lemming Program „elvont tehetséggondozója” a márciusi bezáráskor félbemaradt, de most egy kis nyári lazítás után a Lemmingek folytatják egyre rögösebb útjukat. Jelenleg még fontosabb, hogy együtt haladjanak, közösen fedezzék fel a járható utakat, vigyázzanak egymásra, de leginkább azokra az értékekre, amiket mindig is közvetítettek.

Szeptemberben szerdán és csütörtökön zajlanak a Lemming koncertek a Szimplában, a beszélgetéseket pedig továbbra is hétfőnként, a TILOS Rádió Budapest Eklektikjében rögzítik.

A programról és az idei „kiválasztott” zenekarokról itt írtunk bővebben, a nevek között jópár ismerős felbukkan, például a Sauropoda Trio, a Nublao, a God & Monkey vagy a zïp.

A szervezők szeretettel várnak mindenkit a koncerteken, a mindenkor érvényes jogszabályok és bizonytalanságok figyelembevételével, ingyenes belépéssel este 8-tól. Azok pedig, akik inkább az otthon biztonságából élnék át az élményt, a Szimpla Kert YouTube-csatornáján követhetik majd a streamelt történéseket. A menetrend a következő:

Íme egy lista a márciusban megtartott koncertekről a hangolódás további elősegítéséhez:

Címkép: Szimpla Music Facebook-oldal