Deák téri és Balaton-parti ábrándozás Filo új klipjében
július 16, 2020

Attól még, hogy nincs nyár, vagy legalábbis nem olyan, amilyennek képzeltük, nyári slágerek szerencsére ugyanúgy születnek. Két hete a Slow Village robbantott, most pedig Filo és Valter hozzák el az igazi strandolós feelinget a ‘Lány’ című dallal, aminek a klipjét Büki Balázs rendezte.

Filo-t már talán be se kell mutatni, nálunk jelent meg a legutóbbi dala, legutóbbi Kikeltetőnk döntőse, a magyar new-wave trap egyik legfelkapottabb alakja. Valter pedig a hasonló vonalban utazó Ibbigang egyik fele. A mostani kollaboráció váratlannak semmiképpen nem mondható, hiszen tavaly már volt egy remek Filo X Ibbigang trekk.

Az idei szám alapját újra az On The Low rezidens DJ/producere Pachee szállítja, az eredménybe pedig nehéz lenne belekötni. Filo és Valter hozzák amiben jók, és a kémia is bőven megvan közöttük.

Az On The Low crew egyik legjobb tulajdonsága szerintem, ahogy a különböző előadók folyton featelnek egymással, és jó látni, hogy abból a nyári wavy trapes dologból is kiveszik a részüket, aminek a startját én kicsit mindig Baba Aziznak tulajdonítom. Végre a nyári slágereket nem a Wellhello, Halott Pénz és hasonlók végtelen permutációja jelenti, hanem ennél sokkal szerethetőbb és őszinte zenészek.

  • Filo nagylemeze pedig továbbra is közeleg, és ha minden jól megy, legkésőbb az idei Kolorádón el is tudjátok kapni élőben. Jövő héten pedig újra OTL az Analog Music Hall teraszán, igaz Filo és Ibbigang nélkül.