Rövid, de velős új nótával invitál feszültség-levezető pogóba a Fat & Cute
február 10, 2022

2018-as első EP-megjelenésük és dögvész-évek kényszerpihenője után új anyaggal jelentkezik a háromtagú Fat & Cute, ezúttal kettő rövid de tartalmas percben, ráadásul először magyar nyelven. Ez itt a ‘Bio’!

A banda saját bevallása szerint leggyorsabban megíródott dala részben még a megboldogult Keleti Blokkban lett rögzítve a komplexum utolsó napjaiban, miközben a szomszédban már bőven bontották a falakat.

A nótát egy négyszámos EP is követi a közeljövőben, de azt is fontos megemlíteni, hogy a zenekar szintén a közeljövőben határozatlan időre felfüggeszti könnyűzenei tevékenységét, mivel egyharmaduk külföldre vándorol. Ez nem jó hír, ami viszont jó hír, hogy addig több helyen is el lehet őket csípni élőben, úgy mint február 17-én a Dürerben a Siketfajd és a Hocuspony társaságában, március 4-én a szegedi Grand Caféban a Shot In The Neck-kel és március 12-én az Aurórában a Buzi Kisfúkkal.

Fotó: Tóth Péter

A Fat & Cute egyébként még a 2017-es (!) Kikeltetőn érettségizett. Ugye senki nem felejtette el, hogy február 12-én, azaz most szombaton lesz az idei Kikeltető fináléja?!