Európai turné és újabb mérföldkövek előtt a Middlemist Red
február 13, 2017

A tavalyi lemezbemutatója és a szilveszteri buli után februárban reaktiválja magát a Middlemist Red. Előbb az országot járják körbe egy februári turnéval, majd márciusban megcélozzák Nyugat-Európát, de a kettő között headlinerek lesznek az Akváriumban.

A március 11-i koncert apropója egyébként nem más, mint a 4. születésnapjuk, és eddigi sikereikhez méltóan headlinerek lesznek az egyik legnagyobb budapesti koncerthelyszínen, az Akvárium nagyszínpadán. A Magyarországon lassan visszatérő vendégnek számító chelmsfordi rockbanda, a The Midnight Barbers lesz az előzenekaruk.

A budapesti koncert előtt Debrecenben és Szegeden is fellépnek Somáék, hogy március végén nyakukba vegyék Nyugat-Európát pár nap erejéig. Dortmundban, Amszterdamban, és a belgiumi Hasselt városában fogják felkavarni az éjszakai életet, de a sor még nem teljes, májusra például már kilátásban van egy prágai koncertjük is.

  • Tavaly novemberben jött ki a Ripple Soul, az MMR második nagylemeze, amiről természetesen írtunk kritikát, ha még nem tettétek, olvassátok el.

Fotó: Komróczki Dia