Dr. Playlist válaszol
március 8, 2017

Új rovatot indítunk a KERET blogon, melyben szakértőnktől, Dr. Playlisttől kérhettek a hangulatotokhoz vagy élethelyzetetekhez leginkább illő egyedileg kézzel válogatott lejátszási listákat.

Ez lehet bármi, akár

  • reggel elindulós, munkából hazamenős
  • szakítós
  • deszkázós
  • minden királyságos

Írj egy levelet, hogy mihez kell neked playlist a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy „Dr. Playlist” legyen! 

Kezdjük is a sort az ötletgazda levelével, melyben segítséget kér túllépni egy csalódáson.

„Kedves Dr. Playlist!

Megismerkedtem valakivel, kicsit talán túl szép reményeket is fűztem a dologhoz, de sajnos nem volt kölcsönös az érzés, és amilyen hirtelen jött, olyan hirtelen vége is lett. Ezért most elég szomorú és csalódott vagyok. 
Kérlek, Dr. Playlist, segíts nekem átlendülni ezen a nehész időszakon egy gyengéden ütős válogatással!

Köszönöm és minden jót,
Bianka”


Kedves Bianka!

A szerelem, mint tudjuk, nehéz műfaj, főleg ha belevesszük az első igazi szerelmünket, az azzal való szakítást, azt, hogy utána már semmi sem olyan, vagy amikor a fájdalom hatására gyors döntéseket hozunk, és utána a kudarctól még jobban padlóra kerülünk. Na ezek után kijelenthetjük, mégis kinek kell a szerelem? Nekünk, akik a szenvedést, és a másik hiányát produktivitássá, termékenységgé tudjuk átkonvertálni, biztosan megéri szerelembe esni, hogy utána vége legyen. Ezért is igyekeztem kúrának sokféle pillanatnyi fájdalomcsillapítóval megküldött playlistet összerakni neked kedves Bianka. Lesz itt szó fetrengésről, hedonizmusról, apának gyermekéhez írt búcsújáról – ami talán a legszebben írja le az elmúlást, és vetíti előre az elkerülhetetlent – pirulákról, a másik hiányáról na meg persze sok sok kurváról.

Hallgasd, amíg segít!

Szakmai üdvözlettel,
Dr. Playlist

Kövessétek a KERET blogot a Spotify-on!

Írj te is levelet Dr. Playlistnek a hello@keretblog.hu e-mail címre, és szakértőnk cikkben válaszol. A tárgy „Dr. Playlist” legyen!