Dalról-dalra vettük végig Szalai Annával a ‘Senki nem beszél’ lemezt

Cikk

szeptember 8, 2021

keretblog.hu

680

A KERET lassan 10 éve az ország meghatározó független lokálzenei platformja. A közeljövőben szeretnénk fejleszteni a videós csapatunkat, live sessionöket, riportokat és lemezkommentárokat készíteni. Ehhez, illetve a további zavartalan működésünkhöz szükségünk van a támogatásotokra. Az alábbi gombra kattintva küldhetsz nekünk egyszeri, vagy rendszeres adományt a PayPalen keresztül.

Folytatódik a Dalkommentár sorozatunk, a Mayberian Sanskülotts, a The Somersault Boy és a Run Over Dogs után most Szalai Annával veséztük ki debütáló lemezét, a ‘Senki nem beszél’-t. Mi tagadás, nagyon szeretjük a lemezt a blognál, az első single nálunk debütált, az albumról is értekeztünk hosszabban a megjelenésekor, illetve egy KERET Live-ot is forgattunk Annával és Dorozsmai Gergővel (Gustave Tiger, Mayberian) a Villány-Siklósi borozó forgatagában.

Ellenben egyik sem adott annyira teljes képet az idei év egyik legjobb lemezéről, mint az alábbi dalról-dalra videónk, fogadjátok szeretettel Látos Márk és Szabó Dominik felvételeit:

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

PLAYLISTEK